Los calçots son una espacie de cebolleta tierna con cierto parecido a los puerros.
Hasta finales de marzo o principios de abril, podemos disfrutar de los calçots y la calçotada, una fiesta gastronómica tradicional catalana. Su elaboración y consumo no tiene ningún secreto, se necesitan: los calçots, una parrilla con brasa de leña para asarlos, salsa romesco y un buen apetito
Nosotros no tenemos parrilla para asarlos asi es que los hacemos al horno, además de estar muy buenos son más limpios para comer.
Aquí tenéis a Teresa haciendo una demostración de como se comen los calçots ;) Primero colocarse un babero, coger el calçot por la parte de color verde con la mano y estirar para sacar la parte de color blanca que es la que se come
Después se moja en la salsa romesco y a la boca :)
6 comentarios:
M'encanten!! Ja tinc ganes de menjar-ne.
Nosaltres els fem al foc però sí és molt brut.
També en fem escalivats al forn i com ingredient d'alguna recepta.
El romesco té molt bona pinta.
mmmm se ve muy bueno !!!!.
abrazos greisi
Boníssims!! Un dels meus plats preferits per menjar amb molta colla.
Mmmmmmmmm, quina enveja!!!!!
Nosaltres encara no hem "inaugurat" la temporada, em sembla que la començarem tard...
Al forn no els hem fet mai, ho provarem un dia que siguem poquets!
I el romesco, mmmmmmmm... després amb unes xuies o unes costelletes.... ja m'entra salivera!!!
Felicitats pel blog!
És la primera vegada que escric però us segueixo molt!!!
Moltes gràcies a tots pels vostres missatges.
La veritat és que els calçots estan boníssims.
Petons.
muy interesante! Parece que le encanta!
Bendiciones ...
Publicar un comentario